Блог на Royder

уебсайт за дизайн, макети, коли, работа и др.

Графичен Дизайн

Графичният дизайн е процесът, в който визуалната информация получава форма и структура. Това най-често се получава чрез подреждането и обработката на някакви изображения, като в самия край се получава всякакъв формат – от фотография до 3D дизайн.

3Д дизайн е изработка и проектиране на триизмерно изображение, създадено с помощта на компютърна програма. Нарича се 3D поради естеството изграждане на даден обект и възможността той да бъде погледнат от различни гледни точки в пространството.

Circle_by_Royder

В България дизайнът се свързва със създаването на архитектура и проектирането на интериор. С течение на времето се увеличи значително интересът на хората (особено младото поколение ) към графичният дизайн. Тази професия не е особено популярна в нашата страна, но като цяло е доста сполучлива и интересна.  Нужно е човек да има богато въображение и много идеи, но най-важното нещо е той да може да реализира и сътвори това, което е в представите му. От голямо знаечение е уникалността, това да се правят различни и атрактивни проекти, които да налагат нови тенденции в тази област.

BMW-m3-2010

Tags: ,

Posted in Дизайн by admin on February 24th, 2010 at 16:06.

Add a comment

No Replies

Feel free to leave a reply using the form below!


Leave a Reply