Блог на Royder

уебсайт за дизайн, макети, коли, работа и др.

Работа

Работата е едно от най-важните неща в живота на един човек. Чрез работа и труд хората се издържат, развиват, и живеят пълноценно. За нещастие има и такива, които могат по цял ден да не вършат нищо и да са доволни, но според мен рано или късно човек започва да се чувства отегчен, депресиран и нуждаещ се от работа.

Не са много възможностите за работа в нашата малка и красива България. Всеки ден хиляди хора се мъчат и изнервят с неподходяща и нископлатена работа. Всеки ден те гладуват или се претрепват от работа за някакви си нечовешки заплати!

За голямо щастие се намират компании, които са стабилни и напълно коректни спрямо труда и отношението на своите служители. Такъв пример е фирмата Форевър Ливинг, която дава възможност на всеки един човек да започне работа като дистрибутор и в рамките само на 2 месеца да се издигне вна по-висок ранг. Разбира се с издигането идват и много повече приходи, а най-хубавото е, че всеки един дистрибутор е независим и може да работи както и когато пожелае. Не е ли това перфектната възможност за работа, особено в страна като България?

От скоро аз лично се  пробвах в тази област и съм много доволен.

Ако и вие сте заинтересовани и искате да получите информация за това, как се става дистрибутор в FLP аз с радост бих ви помогнал :)

За контакти:

Тел: 0887 494 666

e-mail: reventton@abv.bg

Росен Кожухаров

Tags: , ,

Posted in Работа and Разни by admin on September 27th, 2010 at 21:28.

Add a comment

No Replies

Feel free to leave a reply using the form below!


Leave a Reply