Блог на Royder

уебсайт за дизайн, макети, коли, работа и др.

Създаване на сайт

Създаването и оформлението на един сайт е сложен и не много кратък процес. Ето защо почти винаги хората, които искат създаване на сайт се свързват с подходящ човек с опит, но си плащат доста солидно за тази услуга. Изработката на един интернет сайт в най-честите случаи включва: закупуване на домейн, създаване на тема, инсталация на определен тип управляващ панел и др. Едно от най-важните и значителни неща за ефикасността и активността на този сайт обаче е т. нар. Оптимизация (SEO). Тя играе главна роля в това как ще се класира даден сайт в google по търсене на определени думи, фрази и др. Колкото по-добре е оптимизиран един интернет сайт, толкова по-посещаем, популярен и стабилен е той.

website

С ускореното човешко развитие и напредването на технологиите постепенно интернета се превърна в едно от най-ценните места за реклама. Ето защо днес почти всяка фирма използва възможността да си има собствен сайт, в който да рекламира и печели. Действително от създаване на сайт в интернет се печели много, единствено и само ако сайта е с добра оптимизация.

Аз лично вече втора година се занимавам с дизайн, изработка и професионална оптимизация на сайтове, като смея да твърдя, че съм изключително доволен от резултатите, както и моите клиенти.

Ако желаете да се сдобиете със собствен интернет сайт на съвсем прилична цена, може да се свържете с мен: Росен Кожухаров 0887 494 666, e-mail: reventton@abv.bg

Tags: , , ,

Posted in Работа and Разни by admin on September 27th, 2010 at 0:24.

Add a comment

Previous Post:   Next Post:

No Replies

Feel free to leave a reply using the form below!


Leave a Reply