Блог на Royder

уебсайт за дизайн, макети, коли, работа и др.

За мен


Здравейте, казвам се Росен Кожухаров

За мен е голямо удоволствие да ви представя моят симпатичен сайт, в който може да откриете доста интересни неща, свързани с графичният дизайн, уебдизайн,  изработката на различни макети, впечатляващи коли, създаване на уебсайтове, SEO оптимизация, интернет маркетинг, както и още много други разнообразни теми. Надявам се, че ще ви бъде интересно и от полза :)

Повечето от моите творения и проекти може да разгледате в страницата ПОРТФОЛИО.

В случай, че желаете да се сдобиете с прекрасен и отлично оптимизиран уебсайт, уебмгазин, всякакви дизайнерски услуги, може да се свържете с мен:

За контакти:

GSM: 0887 494 666

e-mail – reventton@abv.bg

Facebook – Rosen Kozhuharov

royderdesign

5 Replies

  1. Antoniq Jul 16th 2010

    Zdravei,
    Interesuva me, moje6 li da izraboti6 maket na sastezatelna kola po snimki-tq e unikalna, ne e standarten model…za kolko vreme moje da stane i kolko 6te mi struva?

  2. Здравей, относно уникалния дизайн няма да е проблем, но все пак зависи до колко професионален искаш да бъде макета, тъй като има доста материали от които може да се изработи – хартия, глина и тн. Повечето, които съм правил са предимно от хартия.

  3. admin Oct 9th 2010

    Ето и готовият модел, който поръча Антония – http://royder.net/%D0%BC%D0%B0%D0%BA%D0%B5%D1%82-%D0%BD%D0%B0-audi-s1-prospeed/


Leave a Reply